Infra panelek

Infra fólia

Az infrapanelek a modern elektromos fűtés képviselői, hősugárzás elvén működő fűtőtestek. Jelentős költség megtakarítást eredményezhetnek, mivel a napsugárzáshoz hasonlóan nem a tárgyakat, testeket melegítik / gazdaságosabb, mivel nincs hőátadó közeg/. Az elektromos energiát alakítják át infrasugárzás által hőenergiává. Könnyen felszerelhetőek akár a mennyezetre akár a falra. Legújabb prémium wifi smart típusú infrapanelek lehetővé teszik a termosztáttal történő kommunikációt rádiófrekvencián keresztül. Ami azt jelenti nem kell kivésni az összes falat, és nem kell külön összecsatlakoztatni kábellel minden készüléket a termosztáttal. Akár 35 méteres távolságból is tudja működtetni a termosztát az infrapaneleket.

Infrapanel - infra sugarzo

Prémium wifi smart fehér infrapanel már 33.500 Ft+áfától

 
Infra teraszfűtés

Prémium kültéri teraszfűtés már 32.850 Ft.+áfától

 
Infra üvegpanel

Prémium smart wifi üvegpanel már 40.100 Ft.+áfától

 

Infra sötétsugárzók

Mikor nagy belmagasságú teret szeretnénk felfűteni vagy egyszerűen egy mennyezetre szerelhető kiváló hatásfokú elektromos fűtőtestet álmodunk meg, akkor az infrapanel sötétsugárzó lesz a legmegfelelőbb megoldás. Az infrapanel sötétsugárzó nevét annak köszönheti, hogy nem bocsát ki semmilyen fényforrást, így hálószobánkban is nyugodtan használhatjuk. Ez a fűtőtest remekül szolgál teraszfűtésre is, és mivel nagyobb teljesítményben is elérhetőek különböző szerelőcsarnokokba, raktárakba, sportlétesítményekbe is bátran ajánljuk. Kiváló hő leadása révén nagyfokú komfortérzetet nyújt. Akár beépített wifi vezérléssel.

Infra sötétsugárzó

Infra sötétsugárzó már 58.100 Ft.+áfától

 

Kivitelezési költség felmérés alapján

 • Gyors kivitelezés
 • megbízható szakmai háttér
 • 10 év garancia

Vélemények ügyfeleinktől

 • "2014 szeptemberében rakták le a 90 m2 -es egyszintes, A+ családi házunkban a fűtőfilmet. Gáz nem lévén, az egész házban ez adja a fűtést, illetve értelemszerűen a meleg víz is áramról megy. Három, iskolás korú lányom van, tehát sokat tartózkodunk itthon, a fűtési költségünk még így sem éri el éves szinten a 200.000 Ft. - t.
  A bekerülési költségek, kb. 1/4 volt a gáz fűtés költségeinek / kértünk ajánlatot ! /. Meg vagyunk elégedve mind a beszerelés minőségével, mind a cég által ajánlott fűtési rendszerrel, 2 év távlatából is úgy érzem, a megfelelő technológiát választottuk."

  D. Tamás - Emőd
 • Tisztelt Infrafűtés Miskolc !

  Egy barátom hívta fel a figyelmemet az önök által forgalmazott infrafilmre. A nagyobbik fiam szobájában a ház építésekor el lett méretezve a központi fűtés, így 3-4 fokkal hidegebb volt mint a többi helységben. A gázszerelő 50.000 Forintos árajánlatot adott, hogy egy nagyobb radiátort szerel fel. A honlapjukon olvastam, hogy utólagosan is lerakható és mivel a szobában volt egy kb. 1x2 méteres szőnyeg, így ez alá került a fűtőfilm. Tavaly egész télen használta, napi 4-5 órát amit a szobájában tartózkodik. Kiszámoltam, hogy a 2 m2 körülbelül 400 W, a szobájában lévő számítógép tápja szintén 400 W, így nagyon nem vettük észre a fogyasztás növekedést. Ja és 16.000 forintból megúsztuk ami negyede a fűtésszerelő árajánlatának. Annyi változás, hogy nem a ágyából nézi a tv-t, hanem a szőnyegről, annyira szereti.

  T. Pál, Miskolc